Câte gume se vindecă după extracția dinților

Imediat după extracția dintelui, gaura este umplută cu sânge, care în mod normal se închide imediat, formând un cheag de sânge. Acesta din urmă protejează bine de infecția din cavitatea bucală și este, de asemenea, baza pentru formarea gingiilor și a osului la locul dintelui extras. De-a lungul timpului, suprafața cheagului se epitelizează, devenind indistinguizabilă de mucoasa gingivală.

Extragerea unui dinte de înțelepciune în maxilarul inferior, maxilarul superior

Îndepărtarea dinților înțelepciunii are loc mai dificil decât îndepărtarea altor grupuri de dinți, ceea ce se explică prin particularitățile structurii lor și, adesea, prin poziția incorectă a osului. К примеру, они очень часто имеют искривленные корни, а также (в силу недостатка места для их прорезывания) - могут иметь горизонтальное положение или сильный наклон в сторону соседнего зуба.

Pericoronita: îndepărtarea capului de dinți

Dentiția dificilă a dinților înțelepciunii este adesea însoțită de dezvoltarea inflamației gingiilor din jurul lor. Membrana mucoasă a gingiilor, care acoperă parțial coroana erupției dintelui de înțelepciune, se numește termenul - capota dintelui înțelepciunii (fig.1-3). pentru că capota peste dintele de înțelepciune aderă adesea la coroana dintelui - între ele se formează un spațiu semi-închis, în care sunt create condiții favorabile pentru reproducerea bacteriilor patogene și dezvoltarea inflamației.

Wisdom Tooth: Fotografii, diferențe față de alți dinți

Dintele de înțelepciune este aproape dintele cel mai comun, care are aceeași structură ca și ceilalți dinți multi-rădăcini. Dinții de înțelepciune sunt, de asemenea, numiți "Opt dinți", deoarece dacă numărați numărul de dinți în fiecare jumătate din maxilarul inferior și superior, începând cu incisorul central, atunci fiecare dinte de înțelepciune este exact al optulea dinte.

Dintele de înțelepciune crește: ce să faci, fotografie

Obstrucția dinților de înțelepciune poate produce atât simptome acute, cum ar fi durerea, umflarea, febra și efectele pe termen lung, cum ar fi aglomerarea dinților anteriori. În figura 1, puteți vedea o vedere a unui dinte de înțelepciune inferior penetrant în cavitatea bucală (două tuberculi din partea coroanei dintelui sunt vizibile sub mucoasă) și pe roentgenograma.

Wisdom dinte este tăiat: simptome, ajutor

Dacă aveți un dinte de înțelepciune tăiat, simptomele erupției și inflamația aderentă vă pot provoca multe inconveniente. De obicei, atunci când dentiția și inflamația din zona dintelui înțelepciunii, pacienții se plâng de următoarele simptome ... Erupția dintelui de înțelepciune în fotografie și pe radiograf (loviturile din față ale dintelui de înțelepciune sunt vizibile sub nivelul membranei mucoase) înțelepciunea (într-o stare de erupție) apare de obicei cu inflamația "capotei" asupra dintelui înțelepciunii.

Ce să faci atunci când un dinte de înțelepciune dăunează

În cazul în care dintele dvs. de înțelepciune este foarte dureros, atunci cauza durerii poate fi: → erupția dintelui de înțelepciune (în acest caz, țesuturile care înconjoară dintele dăunătoare), → caria, pulpita sau parodontitul dintelui înțelepciunii. Durerea în înțelepciunea dentiției - Durerea în creșterea unui dinte de înțelepciune are loc aproape în fiecare caz.