Twinkles și Skyses pe dinți: fotografie, preț

Dacă doriți să ieșiți din mulțime și să vă faceți un zâmbet strălucitor și de neuitat, atunci puteți instala decorațiuni speciale pe dinți. Până în prezent, puteți alege două tipuri de bijuterii - aceasta este fie skyce sau twinkle. Foarte adesea cerurile pe dinți sunt de asemenea numite pietre, aparent pentru că sunt eliberate, inclusiv de compania "Swarowski".

Durerea de dinți: ce să decoleze acasă

Sindromul de durere acută apare, de obicei, numai în 2 situații ... Mai întâi, cu pulpită, adică cu inflamația nervului din dinte. Acest lucru se întâmplă atunci când pacientul nu are carii vindecat și vine un moment în care cavitatea carii devine atât de adâncă încât infecția din ea pătrunde în cavitatea dentară, în care se află nervul.

Câți dinți are o persoană? Formula dinților

Dinții umani sunt temporari și permanenți. Dentiții temporari (din lapte) încep să izbucnească în mod normal la copii în perioada - de la 8 luni la 3 ani. În total, copilul trebuie să aibă 20 de dinți de lapte tăiați prin - 10 dinți în maxilarul superior + 10 în maxilarul inferior. Începând cu vârsta de 6 ani, dinții temporari încep să cadă treptat, iar în locul lor erupe molari permanenți.

Furnir din Hollywood: Cost

Dacă doriți să obțineți un zâmbet de la Hollywood, atunci aveți nevoie de furnir ceramic de cea mai înaltă calitate. Astfel de ceramică ar trebui să fie la fel de asemănătoare în proprietățile optice cu smalțul dintelui real. Și astăzi numai ceramica de sticlă E.max vă permite să creați furnisuri cu adevărat realiste și frumoase pe dinții din față.

X-ray de dinți: ceea ce este important pentru pacienți să știe

Radiografiile în stomatologie efectuează două sarcini principale. În primul rând, ele permit medicului să facă un diagnostic corect, de exemplu, pentru a detecta inflamația la vârful rădăcinii dintelui. În al doilea rând, ele sunt necesare pentru controlul calității umplerii canalului rănirii în tratamentul pulpitei și parodontitei, precum și în prepararea dinților pentru proteze.

Sedarea și tratamentul stomatologic sub anestezie generală

Îndepărtarea și tratamentul dinților sub anestezie generală se efectuează, de regulă, numai în două cazuri. În primul rând, dacă pacientul are o teamă de panică de intervenția dentistului și, în al doilea rând, în caz de intoleranță la anestezicele locale folosite în stomatologie pentru anestezie. Există mai multe opțiuni pentru imersarea unui pacient într-o stare de anestezie.

Tratamentul stomatologic: preturi

Costul tratamentului stomatologic specificat în acest articol este determinat pe baza analizei listelor de prețuri ale clinicilor stomatologice din segmentul de preț mediu, precum și a clinicilor de clasă economică. Toate prețurile pentru tratamentul stomatologic sunt date pentru anul 2019. Tratamentul cariilor: prețul Pentru tratamentul cariilor, prețul va depinde de 2 factori.

Caries: cauze și teorii ale apariției

Caries este un proces de dezintegrare a dinților care are loc cu participarea activă a microorganismelor orale. În figura 1-2, puteți vedea cum arată caria în cavitatea orală și în tăierea dinților. De ce apare caria - Pe tema: de ce apare caria - oamenii de știință au argumentat în ultimele secole. În total, au fost propuse aproximativ 414 de teorii.

Carii profunde: diagnostic, tratament

Carii profunde este un proces patologic de distrugere a țesuturilor dentare dure cauzate de microorganisme. Particularitatea sa este că, cu carii adânci între pulpa dintelui și fundul cavității carioase, rămâne un strat foarte subțire de dentină sănătoasă (fig.1). Carii profunde: fotografia În absența tratamentului imediat, aceasta poate duce mai întâi la dezvoltarea pulpitei (inflamarea pulpei dentare) și apoi a parodontitei.

Ce este caria dentară și cum este periculoasă

Dental caries este procesul de distrugere a țesuturilor dentare dure, care are loc cu participarea obligatorie a microorganismelor și prezența obligatorie în cavitatea bucală a reziduurilor alimentare din cauza igienei orale slabe. În dezvoltarea unui proces carios, este obișnuit să se facă distincția între 4 etape, fiecare reflectând adâncimea cariei dăunătoare din cauza procesului carios: Caria în stadiul alb / întunecat pare a fi un pată caldă pe suprafața dintelui (cu timpul, pata de vopsea se poate întuneca).

Degradarea cariilor

Pe suprafața smalțului puteți observa adesea pete de diferite culori - alb, valentă, întunecată sau maro. Ambele sunt legate de caria în faza de colorare, dar au unele diferențe. Cariile în stadiul de pete albe - Caria în stadiul de pete albe este stadiul inițial al cariilor. Astfel de carii este numită adesea - carii albe.

Tratamentul cariilor dentare: etape și fotografii

Tratamentul cariilor dentare constă în îndepărtarea zonelor afectate de carii (email și dentină), care se realizează cu ajutorul unui burghiu, după care dinții sunt umpluți imediat, adică restaurarea formei anatomice a dintelui cu ajutorul materialelor de umplutură. Abordarea tratamentului cariilor depinde de adâncimea de deteriorare a țesuturilor dure ale dinților.

Carie: simptome, fotografie

Caries este procesul de distrugere a țesuturilor dentare dure, cu participarea activă a microorganismelor orale cariogene în proces, cum ar fi streptococi, actinomycete și lactobacili. Dezvoltarea cariilor poate fi împărțită în etape care corespund unor adâncimi diferite de deteriorare a țesuturilor dure ale dinților. Etapele cariei - Se face uz de distingerea a 4 etape consecutive de carii: Cariile în stadiul de pete albe / întunecate (Fig.

Tratamentul cariilor fără burghiu: laser, ozon

Aparatul pentru tratarea cariilor fără forarea tradițională a unui dinte cu burghiu a apărut relativ îndelungat (cu aproximativ 15-20 de ani în urmă). Cu toate acestea, în cele mai multe clinici stomatologice ale acestor dispozitive nu există încă, iar cererea de tratamente neobișnuite de carii nu a devenit larg răspândită. Motivele pentru aceasta sunt destul de simple: în ciuda unor avantaje minore, laserul și ozonul continuă să-și piardă formele moderne.

Carii fisurilor: tratament, fotografie

Cariile fisurilor reprezintă o deteriorare carioasă a țesuturilor dintelui, localizate în fisurile dinților. Sub fisuri trebuie înțelese ca niște caneluri naturale de pe suprafața dinților, de obicei sub formă de caneluri. Cele mai multe dintre fisuri sunt suprafețele de mestecat ale molarilor mari. Fisurile pot fi împărțite în "deschis" și "închis".

Carii de col uterin: tratament

Cariul cervical este localizat în gâtul dintelui. Din cauza asta, și-a luat numele. De asemenea, pacienții o numesc de asemenea - carii radicale, deși acest nume este greșit. În Figura 1-3, puteți vedea cum arată cariile cervicale unice și multiple pe dinți superioară și inferioară. Carii de col uterin: fotografie Carii de col uterin: cauze ale apariției Reamintim că caria este cauzată de microorganisme cariogene în compoziția plăcii moi și a tartrului tare.

Restaurarea dinților: prețuri, recenzii, fotografii

Restaurarea dinților este procesul de restabilire a formei și funcției dinților deteriorați. Acest lucru se poate face folosind materiale de umplutură compozite sau, de exemplu, furnir. De cele mai multe ori, când vine vorba nu numai de restaurarea formei dintelui, ci și de obținerea unei înălțimi estetice a dintelui restaurat, puteți auzi termeni precum: restaurarea estetică a dinților, restaurarea cosmetică a dinților, restaurarea artistică a dinților (acestea sunt sinonime).

Defecte de formă dentară ale dinților: cauze și tratament

Un defect în formă de pană este o leziune non-carioasă a unui dinte, caracterizată prin formarea unui defect în formă de pană în zona gâtului dintelui. Cel mai des apar astfel de defecte la canini și premolari (3-4-5 dinți ai maxilarului superior și inferior), mai puțin în zona altor dinți. La examinare, se poate observa că defectele în formă de pană ale dinților au o suprafață netedă, strălucitoare.

Cariile dintre dinți: tratament, fotografie

Cariile dintre dinți sunt carii localizate pe suprafețele interdentare ale dinților. Aceasta este cea mai comună localizare a cariilor, deoarece majoritatea oamenilor, dacă știu ce este ața dentară, ei încă nu au obiceiul de a curăța spațiile interdentare de resturile alimentare. Cariile dintre dinți: Cauzele cauzelor Apariția cariilor între dinți este după cum urmează: Amintiți-vă că cariile sunt cauzate de microorganismele cariogene cu prezența obligatorie a reziduurilor alimentare în cavitatea bucală, pe care microbii au nevoie pentru activitatea vitală și pentru eliberarea acizilor organici care distrug dinții.