Mesonithi: recenzii înainte și după

Mesoniti este o metodă traumatică scăzută de ridicare a pielii, dezvoltată în 2011 de o companie sud-coreeană specializată în producerea celor mai bune ace de acupunctura. Această origine nu este accidentală, deoarece Inițial, mezotelinele au fost inventate pentru a fi inserate adânc în țesuturi în proiecția punctelor de acupunctură pentru a obține stimularea pe termen lung a terminațiilor nervoase.

Face mezoterapie: recenzii

Mezoterapia este o metodă de administrare intracutanată a componentelor active care pot fi utilizate pentru întinerirea pielii feței și a gâtului, îmbunătățirea stării părului, a pielii cu probleme la pacienții cu acnee și seborrhea, precum și pentru combaterea obezității și a celulitei locale. Metoda a fost inventată de medicul francez Michel Pistor în anii '60 ai secolului trecut, care a propus utilizarea acestuia în scopuri cosmetice - pentru tratamentul celulitei.

Body mezoterapie pentru pierderea in greutate: recenzii

Mezoterapia este utilizată pe scară largă în programele de întinerire a feței și gâtului, precum și pentru corectarea depozitelor de grăsimi locale și a celulitei. Cursul de injecții cu mezopreparate vă permite să eliminați repede excesul de țesut gras în abdomen, talie, șolduri, arici, precum și în cea de-a treia parte a feței și a celei de a doua bărbie.

Cum să înlăturați a doua bărbie rapid și eficient

От некоторых видов локальных жировых отложений, включая второй подбородок, бывает крайне сложно избавиться. În același timp, chiar și o dietă, un exercițiu regulat și diverse exerciții la domiciliu - nu vă permite să restaurați complet volumul anterior al gâtului. Una dintre metodele destul de rapide de a corecta depunerile de grăsime în treimea inferioară a feței, gâtului și, de asemenea, pe corp este un curs de injectări de medicamente mesoterapeutice.

Biorevitalizarea feței: recenzii, fotografii

Biorevitalizarea feței este o procedură de administrare intracutanată a concentrațiilor ridicate de substanțe active, care permite îmbunătățirea semnificativă a aspectului pielii, creșterea elasticității acesteia, precum și obținerea unui efect de ridicare și reducerea profunzimii ridurilor. De cele mai multe ori, se utilizează acid hialuronic, vitamine, oligoelemente, peptide și, într-o vârstă mai matură, componente pentru intensificarea liftingului pielii, de exemplu, complexe ADN-ARN și DMAE.

Mezoterapia pentru păr: recenzii, fotografii

Scalp mezoterapia este folosit în trichologie pentru a trata pierderea parului difuze telogen, în terapia complexă de alopecie androgene, precum și pentru a îmbunătăți scalpul uscat sau uscat, prea uscat. Componentele medicamentelor pentru tratamentul pierderii parului, îmbunătățirea creșterii și a stării lor sunt: ​​vitamine, oligoelemente, peptide, complexe ADN-ARN, precum și acid hialuronic.