Zinerit: opinii, preț

Zineryt (Zineryt) este un medicament antibacterian utilizat pentru acnee. Produs de compania europeană "Astellas Pharma" și vândut în farmacii fără prescripție medicală. Medicamentul poate fi utilizat la adulți și copii peste 12 ani. Zenerite: compoziția și forma eliberării Zinerit, instrucțiunile de utilizare ne spun că medicamentul conține: antibiotic eritromicină - 1,2 g, acetat de zinc - 360 mg, alte ingrediente: diizopropil și etanol (sub formă de pulbere de solvenți), sebacat.

Acid salicilic pentru acnee: comentarii

Acidul salicilic (acid acetilsalicilic, aspirină) în loțiuni și geluri poate fi utilizat pentru a trata patologia pielii. Toată lumea știe că aspirina are un efect antiinflamator, iar în acest articol vom examina în detaliu cât de eficient este tratarea acneei și acneei. Acid salicilic pentru acnee și acnee Orice dermatolog știe că acidul salicilic nu este la fel de eficient în tratarea acneei și acneei.

Badyaga de la acnee: recenzii

Badyag este un preparat care este primit din coloniile uscate și zdrobite de bureți de apă dulce (fig.1). Scheletul acestor bureți este alcătuit din ace foarte mici, care constau din proteine ​​de oxid de siliciu și de spongină. Efectul medicamentului se bazează pe aplicarea pe piele în procesul de aplicare - un număr mare de leziuni microscopice.

Tinctura de acnee de calendula - recenzii

Mulți pacienți întreabă: poate tinctură de calendula de la acnee de ajutor? Am decis să dedicăm o mică revizuire acestei probleme, astfel încât să puteți vedea cât de eficient este acest remediu popular pentru acnee. Tinctura de calendula este o infuzie de flori de calendula cu 70% alcool (la o rata de 100 grame de materii prime vegetale per 1 litru de alcool).

Delex Acne: comentarii

Delex Acne - o serie de produse pentru îngrijirea pielii cu probleme de acnee (adică acnee și acnee), constând din două tipuri de loțiuni și trei tipuri de geluri. Trebuie spus că o cantitate imensă de remedii pentru acnee și acnee sunt promovate și este dificil pentru consumatori să aleagă medicamentul potrivit. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți dacă merită să utilizați Delex Acne în cazul dumneavoastră și cât de eficient va fi.

Metrogil pentru acnee: comentarii

Recent, tot mai mulți pacienți au întrebat: poate Metrogil gel dentar ajuta la acnee sau poate fi utilizat numai pentru inflamarea gingiilor? Acest articol este scris de un dermatolog profesionist și vom răspunde la această întrebare în detaliu mai jos. Metrogil este un mijloc de utilizare externă sub forma unui gel cu acțiune antimicrobiană (antibacteriană).

Skinoren gel - recenzii, preț

Skinoren este un tratament acneic bazat pe acid azelaic. Medicamentul este dezvoltat de faimoasa companie germană "Bayer" și are 2 forme de eliberare - gel și cremă pentru uz extern. Se poate aplica de la 12 ani. În acest articol, scris de un dermatolog profesionist, vom furniza informații complete despre eficacitatea acestui medicament pentru acnee și acnee, precum și lista situațiilor clinice în care recomandăm sau nu recomandăm utilizarea acestuia.

Acnee Cindole: comentarii

Tsindol aparține clasei de dermatoprotectori pentru medicamente. Principalul său ingredient activ este oxidul de zinc, care are efect uscat și moderat antiseptic atunci când este aplicat pe piele. Acest articol este scris de un dermatolog profesionist și este dedicat faptului: cât de eficient este tsindolul acneei.

Effezel Gel: Recenzii pentru dermatologi

Effezel Gel este un medicament combinat utilizat pentru tratarea acneei și acneei. Este produsă de compania farmaceutică "Galderma" (Franța). Medicamentul este recomandat pentru utilizare la adulți și copii de peste 12 ani; vândute în farmacii prin prescripție medicală. Această recenzie este scrisă de un dermatolog practicant și vă va permite să evaluați cât de eficient va fi acest medicament în situația dvs.

Gel Klenzit S: comentarii

Preparate Klenzit-S și Klenzit sunt o serie de medicamente destinate tratamentului acneei și acneei. Acestea sunt produse de compania farmaceutică indiană "Glenmark", diferă semnificativ în compoziție și sunt destinate utilizării în diferite situații clinice. Revizuirea profesională a preparatelor pregătite de un dermatolog practicant.

Gel Isotrexin: preț, recenzii de dermatologi

Gelul izotrexin (Isotrexin) este un medicament combinat pentru tratamentul acneei și acneei. Medicamentul combină două componente active: izotretinoin retinoid și antibiotic eritromicină. Medicamentul este disponibil sub formă de gel pentru uz extern - în cutii de 6, 25, 30, 40 și 50 g. Gel Isotrex: preț, compoziție O medie de 2.200 ruble pentru un gel Isotrexin (prețul unui tub este de 30 g).

Isotretinoin: preț, instrucțiuni

Isotretinoina (acid 13-cis-retinoic, Figura 1) este un analog structural al vitaminei A. Se referă la preparatele din grupul retinoid. Acesta este utilizat pentru a trata acnee, rosacea, dermatita, precum și pentru a reduce adâncimea de riduri și linii fine pe fata. Acest articol este împărțit în 2 părți tematice, în care luăm în considerare în detaliu utilizarea preparatelor de izotretinoin - pentru tratamentul acneei și acneei, pentru a reduce adâncimea ridurilor și semnele de fotografiere a pielii.

Cream Retin A: preț, recenzii

Crema Retin A este un medicament din grupul retinoid, componentele active ale acestuia fiind acidul trans-retinoic (sinonim - Tretinoin). Acidul trans-retinoic este forma cea mai activă și mai eficientă a vitaminei A, de multe ori depășind eficacitatea celorlalte forme - retinol, retinaldehidă, palmitat de retinol, acetat de retinol sau acid retinoic 13-cis.

Baziron AS: opinii, preț, instrucțiuni

Baziron AS este un medicament sub formă de gel pentru tratamentul acneei. Produs de compania farmaceutică "Galderma" (Franța). Medicamentul este disponibil în farmacii fără prescripție medicală și este aprobat pentru utilizare la pacienții cu vârsta peste 12 ani. Astăzi, farmaciile au o cantitate uriașă de medicamente pentru tratamentul acneei și acneei.